Tuesday, January 6, 2015

Οι πρώτοι έξι υποψήφιοι με το «Ποτάμι» | Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Λάρισας


ΠΟΤΑΜΙ ΟΥΗΛ 11 ΔΕΚ. 2014 (8)Οι επερχόμενες εκλογές είναι οι αναμφίβολα οι τελευταίες της μεταπολίτευσης. Το παλαιό κομματικό σύστημα έχει εξαντλήσει την δυναμική του καθώς δεν μπορεί πλέον να συνδυάσει το επιτακτικό αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για αλλαγή με την διατήρηση και εξυπηρέτηση των μικροκομματικών συμφερόντων που συντηρεί και στα οποία στηρίζεται. Η αξιωματική αντιπολίτευση εμμένει στην ανατροπή άνευ όρων υπονοώντας (ή και εννοώντας εξαρτάται από το εκάστοτε πολιτικό στέλεχος) μονομερείς ενέργειες, διακυβεύοντας την ευρωπαϊκή συμμετοχή της Χώρας, την οικονομική σταθερότητα, το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα αλλά και τις σχέσεις μας με όλους του Ευρωπαίους πολίτες του οποίους επιμένουν να θεωρούν κουτόφραγκους. 


Το Ποτάμι προέρχεται και απευθύνεται αποκλειστικά στην Κοινωνία. Στόχος μας είναι η διατήρηση και ενίσχυση της ευρωπαϊκής παρουσίας της Χώρας μας ισότιμα και ομότιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο μοναδικός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι η οικονομική ανάπτυξη προς όφελος όλου του ελληνικού λαού και η εφαρμογή σαρωτικών αλλαγών σε κάθε τι σάπιο και παλαιοκομματικό. Η γραφειοκρατία, τα μικροκομματικά συμφέροντα, η διαφθορά, η παραοικονομία και οι συντεχνιακές πρακτικές δεν μπορούν να έχουν θέση σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ο αγώνας αυτός δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολος. Κανένας δε μπορεί να επιδιώκει να αλλάξει τη Χώρα, αν δεν έχει αποδείξει την αξία του στην προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή. Η προσπάθεια αυτή δεν είναι απλή, απαιτεί την συστράτευση των καλύτερων και πιο ενεργών συμπολιτών μας που θα αναλάβουν το βάρος αλλά και την υποχρέωση να παραδώσουν μια πολύ καλύτερη Θεσσαλία και συνεπακόλουθα μια ισχυρότερη Ελλάδα στο τέλος της θητείας τους. Η μάχη αυτή απαιτεί πολύ περισσότερα από κομματικάή επαναστατικά ένσημα. Το Ποτάμι θεωρεί απαραίτητο να δώσουν τον αγώνα αυτό άνθρωποι της κοινωνίας, επιτυχημένοι στο επάγγελμα τους, ενεργοί στους στόχους τους όποιος έχουν στρατευτεί και αυτονόητα ακέριοι στην προσωπική του διαδρομή.

Οι Θεσσαλοί Υποψήφιοι του Ποταμιού συγκεντρώνουν όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα. Στο Ψηφοδέλτιο της Θεσσαλίας συμπεριλαμβάνονται πολίτες με αξιοσημείωτη προσωπική και επαγγελματική σταδιοδρομία που έχουν αποδείξει έμπρακτα όχι μόνο το ενδιαφέρον τους για τα κοινά, μακριά και πέρα όμως από τους παλαιοκομματικούςμηχανισμούς, αλλά κυρίως την ικανότητα τους να φέρουν σύντομα τα αναγκαία απαιτούμενα αποτελέσματα.

Της Λαρίσης το Ποτάμι καλεί όλους τους Θεσσαλούς να κρίνουν αυστηρά το ψηφοδέλτιο και τις προτάσεις του. Κυρίως όμως καλεί όλους τους πολίτες της Θεσσαλίας να συγκρίνουν τις θέσεις και την διαδρομή των υποψηφίων του Ποτάμιου και να αποφασίσουν ρεαλιστικά και πραγματιστικά για το μέλλον τους και το μέλλον της Θεσσαλίας.

Οι παρακάτω Υποψήφιοι είναι οι συμπολίτες μας που έθεσαν τον εαυτό τους στην πρωτοπορία αυτής της συλλογικής προσπάθειας για αλλαγή. Σε αυτό τον αγώνα όμως κανένας δε περισσεύει και κανένας δεν είναι λιγότερο χρήσιμος ή σημαντικός. Το Ποτάμι καλεί τους πολίτες της Λάρισας πλαισιώσουν τις τάξεις του, να στηρίξουν τους υποψηφίους του, να συνδράμουν από κοινού σε αυτή την εκλογική μάχη, ώστε να συνδιαμορφώσουν το μέλλον που μας αξίζει.

No comments:

Post a Comment